REPORT: HCT vs. Vrchlabí aneb ,,NEJLEPŠÍ FANOUŠCI,,

02.02.2015 11:52

Celý týden se řeší antimuslimská vlna na  českých stadionech. Do povědomí to jako první dávají weby Supporters.cz, hokejfans.cz, a další. V průběhu týdne se toho chytá i Česká televize. Tohle co předvedli bych čekal například od TV Hovna, ale od veřejnoprávní televize bych očekával objektivitu. No obrázek si udělejte sami: www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097181328-udalosti/215411000100123/obsah/376305-protiislamske-nalady-na-stadionech . Po této reportáži jsme měli jasno... Ani tenhle zápas se neobejde bez optické prezentace. 

Svolávám kluky na pátek a začínáme okamžitě vytvářet choreo. Po hodince máme hotovo a rozcházíme se do hospůdek. Po páteční kalbě a probuzením do reality mi přichází zpráva, že klub dostal od ČSLH dopis...

V něm jasně stojí, že jakýkoliv projev proti Islámu bude pro klub znamenat vysoké pokuty! Proto se scházíme v sobotu už v 16 hodin. Aby klub kvůli nám nedostal pokutu musíme ještě přepsat značku (konec města) z ISLÁM na něco méně provokativního... Jediné co naše mozky zaplavené alkoholem napadá je SALÁM :D Přesouváme se do hospody na Zimáku. Opojeni nějakým tím pivem vyvěšujeme horní vlajku, a tři vlajky do spodní části kotle. Roztahujeme sektorovou vlajku, bubny jsou na místech, choreo taky. Může se začít! 

Ještě před zápasem se dozvídáme že k nám mají přijet tři plná auta fans z Vrchlabí. 

Ihned na začátku 1.třetiny vidíme v sektoru hostů osm fanoušků s jedním bubnem. 

Nápisu na jejich bubnu se vyjádřím později... Náš kotel je dnes naplněn více než dobře! Díky Edsonovi s  megafonem dnes fandí opravdu skoro všichni. Hodně se fandí nový chorál, za což jsem rád. Alspoň se dostane do povědomí více lidí. ,,ólé... my jsme z Tábora" :-) Na začátku 2. periody vytahujeme naše choreo. Pokud jsem minulý zápas nadával na fans v horním kotli, dnes jsou poctivý!

Po prvních dvou třetinách náš tým vyhrává 7:1. Hráči Vrchlabí začínají být nějací nervózní... Po naší výzvě: Táhněte domů... Nečekáme od fanoušků žádnou reakci. Přeci jen na bubnu mají nápis ,,Nejlepší fanoušci". Druhá třetina končí a já nestačím zírat. Když jdeme ven na kouřovou, vidíme 8 červeno-modro-bílích čepiček jak mizí k autům... Tento krok nechápu! Pokud jedu podporovat svůj klub, podporuji ho až do konce!  

Třetí třetina přidává ještě dva góly do síťky soupeře. Je vidět že si všichni v kotli zápas užívají... Děkuju vám za to! Dáváme všechny možné chorály. Hráči pro nás mají  nachystanou tradiční lodičku a my vyrážíme k domovům...